Se deschide DogPark Deva


Deschiderea „DogPark Deva” nu poate decat sa ii bucure pe proprietarii de caini din oras care, pana acum, nu aveau un astfel de loc special amenajat unde sa isi poata plimba in liniste patrupezii.

Deschiderea „DogPark Deva” va fi duminica, 29 mai, incepand cu ora 18:00. Este situat langa magazinul Kaufland, in imediata apropiere a Skate Parkului pentru tineri.

Dupa festivitatea de deschidere oficiala, cei care vor lua parte la eveniment vor putea asista si la demonstratii de dresaj de elita sustinute de invitati speciali, dar si la o parada a raselor canine. De asemenea, vor mai avea loc mai multe concursuri canine, cei prezenti avand ocazia sa participe si la o tombola cu premii. Evenimentul se va încheia seara tarziu, cu o manifestare inntitulată generic „Catei pe cer”, in cadrul careia se vor lansa lampioane aprinse în aer.

dogpark

Hai. Spune ceva. Te provoc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vrei sa sti ce mai postam? Lasa email-ul

Ce este Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Cine este online
1 vizitatori online acum
0 vizitatori, 1 roboti, 0 membri

Powered By