Uite pufosenia … nu e pufosenia ….Toni mincinosul si branzica Delaco

Ce-mi plac reclamele la TV…!!! Mai ales cele la produsele pentru copii. Cum ar fi noua reclama de la branzica Delaco, cu Toni senior si Toni junior. Ce frumos scoate juniorul pufosenia din cutie … si ce draguta e. Dar vorba aia … “cu televizorul ati prostit poporul”.

Povestea e cam asa. Toata ziua se difuzeaza reclama pe posturile TV, copii o vad, si hai sa cumparam si noi branzica din aia, o fi buna sau nu …. da jucaria arata grozav. Zis si facut, ne imbracam si mergem la supermarket. Ne uitam pe raft, unde o fi branzica cu pricina? Pana la urma intrebam o lucratoare comerciala.

“Nu va suparati, aveti branzica din aia Delaco, la care ii face reclama la televizor cu jucarie?”

“Da uite acolo jos pe raft, dar sa stiti ca nu sunt asa mari jucariile … sunt doar niste brelocuri.” primim raspunsul.

Whatever, zicem noi, arata dragut macar. Si ca si in reclama de la televizor luam 3 bucati, entuziasmati sa mergem repede acasa cu ele sa vedem ce pufosenii dragute gasim.

In momentul acela uitandu-ma la cutie mi s-a parut ca arata exact si de aceeasi marime ca si cutia normala, care era inainte de branzica Delaco, dar am zis … poate au mai scos din branza sa incapa pufosenia … sau cine stie.

Ajungem acasa, ne dezbracam rapid de geci , si ne repezim sa desfacem branzica.

Nu pot sa va descriu sentimentul de dezamagire pe care l-au avut copiii cand au vazut ca in prima gasim un tatuaj, in a doua …. tatuaj si in a treia … tatuaj!!! Deci nici macar un amarat de breloc cum ne-a lasat sa credem vanzatoarea…. un tatuaj de lipit pe mana pentru copii ca si ala care il gasesti in guma cu 10 bani de la ABC-ul de la colt! Nu pot sa va descriu nici enervarea care m-a cuprins pe loc. Am citit mai apoi pe ambalaj

Acest pachet contine:
1 bucata Crema de Branza cu smantana, 140gr
1 premiu garantat: Tatuaj sau cod pentru breloc din plus.

Tatuaj sau cod pentru breloc ???? Asta nu se spune in reclama.

Asa arata reclama la televizor:

Asa arata minunatele tatuaje pe care le gasiti in interior:

branzica delaco

Si ce frumos scoate Toni junior jucarioarele ….. De unde cumparasi mai Toni cutiile alea?? Sa mergem si noi sa cumparam, sau le-ai luat tu pe toate si pentru noi restul ai lasat doar tatuaje?? Branzica a fost buna, dar fiindca ma simt atat de prostita pe fata de reclama ta, cred ca o sa ti-o mananci tu de acum incolo, eu sigur nu mai cumpar.

 

Mai poti citi : 112 … urgente in slow motion

 

5 Responses to Uite pufosenia … nu e pufosenia ….Toni mincinosul si branzica Delaco

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By