Sole in Profitshare, cheia catre visele tale

Castiga bani promovand SOLE prin Profitshare

Lipsa banului nu e un obstacol, dar lipsa unei idei da!“, spunea Ken Hakuta.Cam asa sta treaba.

SOLE sare-n ajutor: îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness), si nu cred ca ati refuza asta, mai ales ca sunt produse originale.

Poate ca stiati, poate ca nu, insa portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri din intreaga lume. Interesant,nu?

Ce trebuie sa faceti:

  • Creeaza-ti cont pe Profitshare.     Sole in Profitshare, cheia catre visele tale
  • Inta pe pagina Sole si vezi retelele si modalitatile de promovare care le doresti, apoi posteaza-le pe blogul tau, pentru ati creste sansele de castig, promoveaza cat mai mult magazinul.
  • Daca cineva intra pe blogul tau si vede ‘anuntul’ apoi intra si comanda, vei primi comisionul, si apoi totul o ia de la incput. Simplu, nu?

***Profitshare nu este o retea universal valabila, sunt repere care trebuie urmarite, specifice fiecarui blog sau website.***

**Daca iti cunosti cat de cat cititorii, vei sti cu siguranta cam ce le-ar placea, asa ca, recomanda-le cu incredere sa participe**

*Nu uita, aici este -> Sole in Profitshare.

Care sunt avantajele?

  • Sole are peste 3000 de produse originale provenite de la peste 200 de designeri de moda sau parfumieri, printre acestia se numara nume cunoscute ca: Chanel, Celine, Converse, Adidas si multi altii.
  • Comenzile nu se pot face telefonic, ceea ce e bine pentru ca, nu vei pierde niciun cumparator.
  • Preturi accesibile, daca stam sa ne gandim ca sunt originale 100%, asta inseamna si calitate, au preturi pentru toti.
  • Transportul gratuit in luna iulie, suna ‘apetisant’, nu? Eu sincer mi-as dori ca mai multe site-uri sa aiba cel putin o luna pe an transportul gratuit.

Spor la treaba si nu uita, Sole in Profitshare, cheia catre visele tale este o sansa unica!

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members

Powered By