Bine ai venit, 2016!

Daca va fi un an mai bun sau nu ca 2015, asta va depinde de fiecare din noi.

Acesta este prima postare din acest an, m-am tot gandit cu ce sa incep …

Rezolutiile de inceput de an. De ce sa ne spargem capul cu ele? Pai de asta: un an s-a incheiat (cu bune cu rele) , altul tocmai a inceput. In ce directie mergem anul acesta? Ce vrem sa reusim sa facem? Ca sa reusim ceva trebuie sa ne propunem sa facem acel ceva , si ce moment mai bun ar fi decat la inceput de an.

Ar trebui cu toti sa ne propunem sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei din jur, si cel mai important sa ne urmam visele. Pentru ca ceva sa iti reuseasca in viata trebuie sa-ti propui, sa-ti doresti cu adevarat si sa incerci sa faci acel ceva. Indiferent daca cei din jurul tau te sustin sau nu … trebuie sa incerci. Totul pare greu la inceput, o incercare uneori imposibila dar nu este daca vrei cu adevarat.

Acum nu ma intelegeti gresit, prin rezolutii de anul nou nu m-am gandit la chestii stupide cum ar fi “sa merg la sala in fiecare dupamiaza la ora 5 ca sa slabesc” asta e stupid, cu hei rup la inceput de an nu rezolvi nimic, sigur o lasi balta in prima luna. Nu ai reusit tot anul sa iti iei un abonament de 8 sedinte, ce te face sa crezi ca o sa rezisti la supra-antrenamentul de 5 ori pe saptamana? E un lucru bun sa te ambitionezi, dar fa-o si cu cap! Ideea e sa-ti propui niste obiective generale pentru anul care abia a inceput, pe care sa le rumegi bine cum ar trebui cel mai bine puse in practica ca sa-ti iasa si apoi sa le pui in practica.

In viata trebuie sa sti ce vrei, si sa nu vrei sa le faci pe toate in acelasi timp. Poate ca nu tot ce v-ati propus sa faceti anul trecut v-a iesit anul trecut, dar pentru asta incepe un nou an, sa incercati din nou. Viata fara obiective bine definite e ca stirile de la “ProTV” om vedea ce se intampla…

Eu una mi-am propus 2 chestii mari si late pe 2016, sa scriu mai mult si mai de calitate pe acest blog, si sa am mai mult timp pentru fotografie, sa devin mai buna prietena cu NIKON-ul meu … sa imi iasa poze mai bune. Daca imi vor iesi sau nu aceste rezolutii pe parcursul acestui an o sa va las pe voi sa decideti la final.

La multi ani 2016! 🙂

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
6 visitors online now
0 guests, 6 bots, 0 members

Powered By