Refugiat in propria tara

Ei fac ce vor si noi tacem si rabdam, poveste veche … din 89 incoace. In timp ce unii pensionari nu isi mai permit sa-si cumpere medicamentele, copiii nu merg la scoala/gradinita pentru ca parintii nu isi permit sa-i trimita … noi acceptam refugiati in Romania , si ii mai si platim . Cu o suma mai mare decat le-o dam bunicilor si copiilor nostri pentru ca ne cere UE? Siguranta noastra, a celor care vor trebui sa traiasca, sa convietuiasca alaturi de aceste “vertebrate” este mai prejos decat ordinele “sefilor”? Ei canta … noi dansam si tacem.

Atat de tare ne-am indobitocit incat nimeni nu mai are curaj sa spuna nimic? Au venit primi 60 v-or veni si urmatorii 100 … apoi 1000 ….ne vom intalni cu ei pe strada, copii, fetele si femeile se vor intalni cu ei pe strada… S-a vazut ce se intampla in UE, care e reactia si atitudinea lor fata de femei. Acceptam si gata?? Nu-mi vine sa cred si nu pot sa accept ca la mine in oras, pe strazile pe care am copilarit, copiii mei sa nu se poata plimba si juca in siguranta din cauza maimutelor.

Revin la cifre salariul minim pe economie, deci minimul cat poate castiga un roman cinstit care munceste ca boul o luna intreaga ( si cam multi lucreaza pe salarul asta) este 1050 din care romanasul primeste 785 lei in mana. Deci daca muncesti o luna intreaga iei 785 lei in mana. Alocatia unui copil pana la 18 ani este de 84 lei.

Dar unui refugiat i se da 1050 lei in mana , bani pentru care nu face nimic ( decat scandalurile si alte chestii care se vad prin UE la stiri).

Pe baza datelor comunicate de Institutul de Cercetare a Calității Vieții (ICCV), a fost stabilit un set de valori necesare pentru cheltuielile lunare (hrană, îmbrăcăminte, cazare), pentru un solicitant de azil, adult. Astfel solicitantul de azil beneficiază, la cerere, de hrană în limita sumei de 10 lei/persoană/zi, de îmbrăcăminte în limita sumei de 67 lei/persoană/sezon vară și de 100 lei/persoană/sezon iarnă, la care se adaugă 6 lei/persoană/zi reprezentând cheltuieli cu transport local, servicii culturale, presa, servicii de reparații și cheltuieli pentru igiena personală. În plus, solicitanții de azil cărora Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) nu le poate asigura cazarea în centrele de primire din subordine pot beneficia de asistență materială pentru închirierea unei locuințe, în valoare de 450 lei/persoană/lună, și asistență materială pentru acoperirea cheltuielilor de întreținere, în valoare de 120 lei/lună/persoană pentru sezonul cald și 155 lei/lună/persoană pentru sezonul rece. Suma acordată lunar pentru chirie scade cu 30% în cazul familiilor cu doi membri și cu 40% în cazul familiilor cu trei membri. , preluat de pe gov.ro

Bani pe care ii da UE o sa spuneti. Da ii da UE , dar pentru romanul de rand de ce nu da nimic ? Noi nu avem “valoarea” pe care o au aia? Romanul de rand e nevoit sa mearga in alte state, sa munceasca ca sclavul pe plantatie sa castige un ban sa poata sa-si intretina familia. Si suntem considerati “tigani” si priviti ca atare. Dar romanul nu pune bombe, nu violeaza in grup nu hartuieste femeile pe strada. Pe cand astia care nu sunt nici macar din Europa, nici de aceasi religie cu noi, si mai ales ca provin dintr-o lume total paralela cu a noastra , in care toate valorile noastre sunt cu susul in jos la ei ii primim cu flori si ajutoare, numai covorul rosu mai lipsea?

Si colac peste pupaza vor sa mai si scumpim benzina ca sa aibe bani pentru ei. De ce sa platesc eu mai mult pe litrul de benzina pentru ei?Parca erau bani de la UE… Salariul minim pe economie net aici e 231 euro (aprox) -> brut in mana 173 euro (aprox), ce noi o ducem mai bine decat ei? Rusine Merkel , tu i-ai vrut tu sa ii tii! Ia-i pe toti acasa si fa ce vrei cu ei, nu imi impune mine din salarul mizer de aici sa platesc pentru ei.

Cei 60 intrati la noi in tara sunt toti intre 20 si 40 de ani si sunt BARBATI. Au fugit de razboi? Nu zau … si familiile lor unde sunt? Nevestele , copii … ca doar au cu gramada … parintii, bunicii … ei au ramas sa lupte? Si ce razboi este in Pakistan, ca majoritatea de acolo sunt. Cum poate cineva sa creada asa ceva, trebuie sa fi de-a dreptul cretin!

Nu vreau refugiati in tara mea, nici migranti nici teroristi …. sau ce or mai fi. NU VREAU. Voi vreti?

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By