Recomandari de Weekend – Star Wars The Force Awakens

Unul din cele mai asteptate filme ale acestui sfarsit de an, Star Wars Trezirea Fortei (Star Wars The Force Awakens) in varianta 3D, in sfarsit a aparut pe marile ecrane. Nu puteam rata ocazia sa nu-l vedem ( clar si de gura celui mic care aproape a numarat zilele si orele pana mergem ).

star-wars

 

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Regizor: J.J. Abrams
Cu: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher …
Gen: Aventuri/SF/Actiune

Acest film din seria Star Wars este realizat in spiritul trilogiei originale care s-a incheiat in 1983 cu Return of the Jedi. Este continuarea povestii dupa 30 de ani. Un film realizat cu foarte multe efecte speciale spectaculoase.

Ce exceleaza in acest film. Harrison Ford face un rol excelent. Rey si Finn noile personaje se integreaza perfect alaturi de droidul BB8. Scenele cu nave spatiale sunt superbe de-a dreptul, mai ales vazute 3D. Acestea sunt luptele pe care le asteptam de atata vreme, avand in vedere ca episoadele 4-6 au fost făcute într-o vreme fara posibilitatile tehnice de astazi, iar episoadele 1-3 n-au avut un scenariu care sa arate asa ceva. Sa vezi Millenium Falcon invartindu-se pe cer, urmarit de TIE Fighters prin interiorul si exteriorul unor epave, este deosebit, este implinirea unui vis din copilarie.

Un film care nu poate fi povestit, un film care merita vazut 3D, un film care “merita toti banii”.

Trailer:

 
L-ati vazut deja? Cum vi s-a parut? Puteti posta parerea voastra mai jos.

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By