Recomandari de Weekend – popcorn si filme

Daca nu aveti alte planuri pentru aceasta duminica va recomandam popcorn si filme. Aparute recent sau nu, toate sunt frumoase si trebuie sa le vedeti, depinde insa si de genul de filme care va plac. Va dorim un weekend “filmacios” cu mult popcorn si buna dispozitie.

 

martian

The Martian (2015)

Regia: Ridley Scott
Cu: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Gen: Aventuri/SF/Actiune

Un film perfect de vazut intr-un weekend rece de inceput de iarna, care ii va captiva pe fanii genului SF/Aventuri/ Actiune.
Marţianul, filmul lui Ridley Scott inspirat de bestsellerul lui Andy Weir, poate fi lăudat pentru multe lucruri, dar pentru început pomenim doar unul: puţine sunt filmele în stare să te facă să crezi cu mai multă ardoare în puterea fără limite a spiritului uman de a învinge obstacolele. Scott şi Matt Damon aduc pe ecran o poveste care îi va face pe cronicarii români să caute disperaţi un cuvânt capabil să traducă perfect “inspiring” din engleză. Marţianul uimeşte şi emoţionează, amuză şi intrigă, într-o combinaţie cum rar vezi la cinema.

Trailer:

 

 

divergent

Divergent (2014)

Regia: Neil Burger
Cu: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet
Gen: Aventuri/SF/Mister

Lansat in 2014, pentru cine nu l-a vazut pana acum este un bun moment o faca. Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu. Este un film cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase, acţiune la cote maxime şi o poveste de dragoste neaşteptată.

Trailer:

 

 

hotel-transilvania2

Hotel Transylvania 2 (2015)

Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James
Gen: Animatie/Comedie/Familie

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.

Trailer:

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members

Powered By