Recomandare Film – The Last Witch Hunter

In sfarsit am ajuns si eu la Cinema City. Desi este luna de cand s-a deschis la Deva, nu am ajuns pana acum la nici un film … probleme cu timpul. Dar acest film a meritat vazut la cinema, pe ecran mare, deci nu imi pare rau. Un film care te tine in scaun la propriu toate cele 106 minute ( ba chiar era sa ma bag sub, spre sfarsitul filmului cand Kaulder se batea cu chestia aia mare care pazea vrajitorii in temnita si venea ca “pravale baba” de zici ca iesea din ecran 😀 bine ca a fost doar 2D filmul ).

The Last Witch Hunter (Ultimul vanator de vrajitoare), un film cu multa actiune si efecte speciale superbe. O linie a povestirii care incepe in trecut, cu 800 de ani in urma, si se continua in New York-ul de azi. O poveste fantastica, cu vrajitoare bune si rele, dragute si urate ( doamne urata mai e regina vrajitoare ), si eroul principal nemuritor care se lupta in tot acest timp sa salveze omenirea.

Vin Diesel s-a potrivit perfect in rolul lui Kaulder. Dur asa cum il stiam din celelalte filme cu el, un tip dur dar totusi cu umor si compasiune. Daca va asteptati sa fie un film horror, nu este. Si in acest film, ca si in celelalte din filmografia lui Vin Diesel, creeaza imaginea unui tip dur , a unui supererou fara costum. Un “Chuck Norris” modern 😀 .

Nu o sa vi-l povestesc, trebuie sa-l vedeti singuri, voi cei carora va plac povestirile fantastice cu multa actiune si suspans.

The Last Witch Hunter – (Ultimul vanator de vrajitoare)

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By