Promotia Canon Cashback cu 3 ani garantie

 


Hoinaream pe net, ca deobicei,si  intamplator am dat peste campania “Canon Cashback plus 3 ani garanție”, hmm, la prima vedere am zis nu, mai bine lasa, dar dupa mi-am dat seama ca totusi n-ar fi rau deloc sa particip.

Promotia Canon


 

Fiind la liceu, zilnic sunt nevoita sa printez harti, fise, dosare, eseuri etc. Si tu te-ai satura de lucrul acesta, cand n-ai o imprimanta ca lumea. Am o imprmanta de cativa ani – un Brother, are unele momente bune, dar uneori parca iti vine sa-l arunci de pe balcon. Primul meu document printat a fost nici mai mult nici mai putin de o jumatate de foaie A4, o poezie, care urma sa-i invat pe cei mai mici ca mine, plus un desen cu o albinuta. Asta se intampla cam acum 2 ani, pe vremea asta, cu ajutorul lui Brother, care pe atunci era mai tanar, dar nu la fel de puternic ca un Canon, zic si eu! Supriza cea mare a fost, atunci cand i-am dat sa printeze inca 30 de astfel de “afise”, ba una era alb negru, ba cealalata era stearsa, ba aia nu stiu ce, si am zis – okay! Alte fite oare mai faci? Da, a mai facut :p.

Se intampla ca in zilele de astazi, daca nu ai un eseu printat sau un proiect printat, esti un elev… cum sa zic, prost vazut de restul? Nu mai e la moda scrisul de mana (desi imi place mai mult – pot scrie cu propriul meu “font”),  si trebuie sa te adaptezi cumva la situatie. Mergi in oras, cauta un centru de print bla bla bla, arunca banii pe fereastra (ca daca esti adolescent ai bani cat cuprinde- da, cum sa nu), ba ca nu ti-a scos cu diacritice, ba ca imaginea e prea mica etc. Mi-as dori sa stau acasa si sa apas doar pe *print, si sa mearga imprimanta asa cum imi doresc!


 

Dupa cate stiu eu, Canon este una dintre cele mai bune firme care se ocupa cu astfel de “jucarii”. Campania “Canon Cashback plus 3 ani garantie” este valabila in perioada 01.03.2016-30.06.2016. Canon pune la dispozitie o serie de produse pentru care cumparatorii vor primi inapoi o suma de bani, plus o garantie extinsa cu o durata de 3 ani. Nu suna rau de loc, aici gasiti mai multe informatii despre Promotia Canon, la care va invit si pe voi sa participati!

 

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By