Nu suntem pe Pamant pentru prima data…cum stim asta?

Nu suntem pe Pamant pentru prima data…cum stim asta? Cu totii am auzit de ‘reincarnare’, dar nu stiam exact ce este… ei bine, reincarnarea este credinta spirituala prin care sufletul paraseste corpul, atunci cand corpul moare, sufletul este in cautarea unui alt corp fizic, dupa ce a petrecut o perioada scurta in lumea spiritelor.

Cum poti afla daca ai trait in trecut? Exista diferite moduri in care poti spune daca ai mai trait pe aceasta minunata planeta. Puteti vizita un hipnoterapeut si puteti face regresia vietii anterioare, puteti incepe prin a medita si vei simti ceea ce ai trait intuitiv sau puteti reflecta pe anumite caracteristici pe care le ai ca si persoana si vei vedea daca acestea implica ceea ce ati trait inainte.Este posibil ca voi sa fi trait inainte dar sa nu detineti aceste caracteristici. In acest articol o sa va prezint 4 semne care va arata ca nu sunteti pentru prima data pe pamant.

1.Poti citii foarte bine oamenii

Nu suntem pe Pamant pentru prima data...cum stim asta?   De la o varsta frageda, ati fost in stare sa cititi foarte bine oamenii. De la a privi pe cineva si a interactiona cateva minute, sunteti in stare sa identificati caracteristicile pe care le are persoana, stilul de viata pe care il are.

   Privind oamenii cum interactioneaza, observi schimburile de energie care au loc in timpul conversatiilor.

   Avand capacitatea de a citi oamenii este un bun prilej sa observi si oamenii cu ganduri ascunse. Cand cineva te minte, tu sti asta. Ai observat disocieri in ochii lor, schimbarea in camplul lor energetic, felul in care pronunta cuvintele. Ai trecut prin acest loc de mai multe ori inainte, asa ca nu sunteti naiv, chiar daca in aceasta viata nu prea ati socializat. Ai fost intotdeauna greu de manipulat, deoarece ati vazut intentiile si dorintele altor oameni. Puteti simti oamenii intuituiv

Nu suntem pe Pamant pentru prima data...cum stim asta?

2.Esti mai retras

Sunteti genul caruia ii place sa stea singur si sa priveasca stelele in loc sa se duca altundeva sau mai degraba intr-o padure toata ziua decat intr-un mall. Acest lucru nu se datoreaza faptului ca esti pustnic, ci pentru ca nu aveti nevoie de societate, in scopul de a-ti valida sentimentele.
Ai putea dori in continuare sa fi social, dar pentru tine nu serveste in acelasi fel cum o face pentru altii. La sfarsitul zilei, vei simti pacea generata din interiorul tau.

Nu suntem pe Pamant pentru prima data...cum stim asta?

 3.Ai suflet evoluat

Ai trait cateva vieti pe pamant, pentru a putea intelege importanta lucrurilor cum ar fi rabdarea, onestitatea si autoanaliza. Ce ia la unii oameni zeci de ani sa invete, pentru tine poate dura doar un an pentru ca sufletul tau a trait deja aceste lucruri si are capacitatea de a recunoaste semnele. Avand “inima inimilor” cu cineva care se lupta, este ceva natural pentru tine, deoarece tu poti de cele mai multe ori sa ii ajuti cu ceea ce lor li se intampla. Esti un elev care invata repede atunci cand vine vorba de lectiile de viata si esti un foarte bun ascultator cand viata vrea sa iti arate ceva despre tine.

 Voi ce parere aveti? Credeti in reincarnare? Astept comentariile voastre mai jos sau pe facebook la Break4Coffee.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By