Nu mai parca ca un bou!

Odata cu soselele s-au inventat si parcarile. Dar astea sunt folosite doar de cei cu bun simt. Cei care nu au deloc bun simt parcheaza dupa ureche si exact unde le convine, de ce sa piarda timp sa caute un loc de parcare. Este neimportant pentru ei ca parcand asa aiurea blochezi pe cineva care a parcat corect si regulamentar. Dar cum ar putea sa-ti pese de asta, pentru asta ar trebui sa ai o constiinta si un dram de bun simt.

Poate persoana pe care ai blocat-o doreste sa scoata masina din parcare si sa plece, si poate chiar se grabeste. De ce trebuie sa stea 10 min in mijlocul drumului, si sa-si sparga capul cum poate sa de-a de inteligentul care a parcat aiurea? Serios in asemenea momente iti vine sa-i spargi geamul …. poate are alarma, o aude si vine.

Iata cateva exemple

Your Alt Text
Loc gol in stanga in parcare …. dupa cum se poate vedea si in poza , dar de ce sa te obosesti sa tragi de volan sa o bagi acolo …. mai bine o scuipi in mijloc blocand alte 2 masini parcate regulamentar

 

 

Your Alt Text
Aceeasi parcare … aceeasi poveste … cateva zile mai tarziu.

 

 

Your Alt Text
Si cireasa de pe tort … “parcare” in mijlocul unei strazi aglomerate la ora de varf. Nu parcata asa aiurea oricum , ci direct in mijlocul soselei!

 

 
Ce mai poate fi spus? Toti ne grabim, dar trebuie sa ne respectam uni pe altii, in trafic si in parcari. Nu este admisibil sa scuipi masina unde te taie capul si sa pleci.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members

Powered By