La multi ani Romania de 1 Decembrie!

Unde altundeva am putea sarbatorii ziua nationala daca nu in Romania. Si cel mai perfect loc mi s-a parut Alba Iulia, orasul unirii.

Anul acesta s-au implinit 97 de ani de la unirea provinciilor romanesti. Din 1990, aceasta data a devenit ziua nationala a Romaniei. Data de 1 decembrie simbolizeaza unirea tuturor romanilor intr-un singur stat national. Transilvania este ultima provincie care s-a unit cu Tara.

Cetatea Alba Carolina a fost astazi in strai de sarbatoare si mii de romani s-au adunat acolo pentru a sarbatorii de 1 Decembrie, ziua nationala a Romaniei. Vremea a fost mohorata dar nu foarte friguroasa, cu un vant rece, dar a fost foarte multa lume.

20151201_125214-small
DSC1034-small

A fost chiar si un “protestatar” 😀 .

protestatar

Dar unul singur, restul oamenilor fiind prea preocupati cu parada militara, vizitatul cetatii si facutul pozelor, micii si vinul fiert.

Parada militara a fost frumoasa, cel mic a fost impresionat, fiind prima care o vede. Noroc ca am reusit sa-l strecor in fata in multime ca altfel nu vedea nimic. Poze ca sa mai vorbim am reusit sa sar in sus cu telefonul de cateva ori si am prins niste blindate 😀 . Aglomeratie mare, nu gluma.

20151201_131649_small20151201_131443
_DSC1051_small

Un oras si o cetate pline de istorie, pe care fiecare roman ar trebui sa le viziteze pentru ca aici s-a scris istoria.

DSC1088_small

DSC1070_small

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members

Powered By