Iris si Cristi Minculescu concert incendiar in Simeria

Iris si Cristi Minculescu,reuniti sub numele de  Nationala de Rock a Romaniei este una dintre cele mai longevive formatii de rock din Romania. Fondata in 1976 la Bucuresti, Iris a strans de-a lungul anilor mii de fani in intreaga lume. Nelu Dumitrescu (Tobe), Cristi Minculescu (Voce), Valter Popa (Chitara), Boro (Bass) si Relu Marin (Clape) sunt aceeasi ‘tineri’ pasionati de muzica ca in 1976 . Chiar daca trecerea anilor si-au pus amprenta putin pe aspectul fizic,sufletul lor plin de rock ramane nealterat. La 56 de ani, Cristi Minculescu, a sustinut aseara alaturi de restul trupei un show incendiar pe scena din Simeria cu ocazia Zilelor orasului Simeria.

DSC_0416

 

In 1988 Iris, lanseaza piesa ‘Floare de iris’ din albumul ‘Nu te opri!’,  piesa a ajuns sa fie imnul trupei, fiecare concert incheindu-se cu aceasta piesa ,mesajul transmis fiind cat se poate de real… o certitudine peste timp ca  fenomenul Iris va ramane vesnic in inimile noastre, noi cei privilegiati a fi contemporani cu ei.

 

 

2009 a fost un an important pentru trupa Iris,  sustinand la Sala Polivalenta din Bucuresti primul mare DSC_0380concert dupa operatia de transplant de ficat suferita de Cristi Minculescu. Biletele s-au epuizat cu mult inainte de data concertului,in sala fiind prezente peste 7000 de suflete dornice de rock adevarat. Daca anul 2009 a fost un an minunat atat pentru trupa Iris cat si pentru fani, in 2012 Cristi Minculescu se desparte de trupa,demarand in Germania un proiect personal. Nelu  Dumitrescu experimenteaza  in anii urmatori cu alte voci cum ar fi Toni- Directia 5 sau Rafael Ciobotaru.

Se pare ca vocea trupei Iris a fost si este doar a lui  Cristi Minculescu, care se reintoarce in aprilie 2015, dupa o pauza de 3 ani, spre bucuria nemarginita a fanilor.

 Iris la Zilele orasului Simeria

Primaria a facut o alegere buna, prin a-i readuce pe Iris la Simeria. Desi avem un oras mic, cred ca pentru o seara am devenit capitala muzicala a Hunedoarei! Am vazut oameni de toate varstele veniti de pretutindeni  dansand si cantand pe melodiile trupei. S-a simtit rock-ul in aer, nu gluma! Iar Cristi Minculescu, este un om de nota 10, chiar daca a avut niste probleme cu mana (dupa cum vedeti in imagini) asta nu l-a impiedicat sa ne ofere un recital de cea mai buna calitate! Felicitari, Iris! Multumim pentru o seara minunata!

Daca nu stiati, Trupa Iris are turneu prin tara. Cristi Minculescu si Iris sunt “Din nou impreuna”. Detalii despre bilete si locatii gasiti pe pagina lor de facebook Trupa Iris.

 

IrisIris

DSC_0379

De asemenea, si pe noi ne puteti gasi pe Facebook: Break4Coffee.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By