Inside Out

De curand m-am uitat la Inside Out, de la Disney, un film cu totul special, as putea spune ca este mai mult pentru cei mari, nu pentru cei mici! Si inca o data Disney dovedeste ca isi merita locul in Top-ul filmelor- din care chiar inveti ceva ;).

 Inside Out- deschide ochii parintiilor

Fericirea, Frica, Furia, Dezgustul si Tristetea sunt personajele de zi cu zi in viata tuturor. Inside out arata cat de repede se pot schimba emotiile unui copil, un film exemplu, spun asta pentru ca poate, parintii ar trebui sa-si incurajeze copilul in tot ceea ce face, indiferent de domeniu, si daca o iau putin de sub control, ar trebui adusi “inapoi cu picioarele pe pamant” cu exemple potrive de viata, si cu “vorba buna” nu tipete, batai, pedepste etc. Mintea si inima unui copil sunt fragile, trebuie “modelate” astfel incat sa vada viata pozitiv, sa se bucure de orice, si sa fie recunoscator pentru tot ce are! Un copil rasfatat cu de toate si “mituit” de parinti cu tot felul de jucarii sau stiu eu ce, numai pentru a “nu se simti singur” sau pentru a “fii fericit” – asta nu este solutia, acel copil nu este fericit, niciun copil nu este fericit atata timp cat nu are afectiunea dorita din partea parintiilor! Filmul Inside Out arata povestea unei fetite Riley care nu-si pierdea zambetul de pe fata aproape niciodata, pana cand, se muta in alt oras alaturi de partintii sai, si atunci incep si celelate personaje sa intre in cadru -Frica, Furia, Dezgustul si Tristetea, sub diferite forme, diferite situatii, unele extreme-plecatul de acasa-… va invit sa urmariti si voi acest film alaturi de “cineva mai micut”.

 

Mai puteti citi si: Ochii pe cer, trec Perseidele

 

Voi ati vazut filmul, ce parere aveti?Astept comentariile voastre mai jos in sectiunea de comentarii. 😉

Nu uitati, ne gasiti si pe facebook -> Break4Coffee.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
4 guests, 1 bots, 0 members

Powered By