Hunger Game: Mockingjay partea a 2


 

Acest an a trecut foarte incet, patru ani de la primul film din seria Hunger Games, care avea sa ma cucereasca pentru totdeauna. A doua parte din final, este numit Hunger Games- Mockingjay part 2. Prima parte a finalului, sa zic asa, a fost un film dezamgitor apatic, facut doar pentru bani si pentru a sustine financiar al doilea film care este un mare succes, care a fost declarat cel mai bun film al anului dar si cel mai asteptat film din 2015.

Daca niciodata nu te-ai uitat la toata seria, nu prea pot sa-ti prezint pe scurt actiunea, pot decat sa iti spun, ca trebuie neaparat sa te uiti ;).  Dar cei care au urmarit seria de la inceput, nu au nevoie de prea muta descriere a actiunii. Katniss este Mockingjay pentur Revolutie, care vrea cu orice pret sa-l omoare pe President Snow creeind o echipa cu Peeta, Gale si alte personaje secundare. Dar ca si pana acum, Peeta si Gale sunt intr-o continua gelozie pentru a o cuceri pe Katniss. Triunghiul amoros continua pana cand Katnis este aproape de Snow, nu iti trebuie prea multa imaginatie sa-ti inchipui cum se termina, iar Gale, oarecum o tradeaza in lupta impotriva lui Snow…

hunger-games-mockingjay-part-2-cast-images-2015-600x375

Efectele speciale au fost bune, dar nu surprinzatoare, insa au reusit pe tot parcursul filmului sa-mi formeze siroaie de lacrimi pe obraji, de la inceput pana la sfarsit, desi se terminase extraordinar!

Cat despre actori… Jennifer Lawrence s-a ridicat mult peste asteptarile mele, poate de aceea este si actrita mea preferata, mereu ma surprinde! Insa nu cred ca alcineva ar fi putut fi o /Mockingjay/ decat ea. Este una dintre cele mai bune actrite in ultimii 4 ani.

Fiind o mare fana a seriei Hunger Games, am regretat intr-un fel ca m-am dus la film, nu imi venea sa cred ca, chiar s-a terminat! Eram putin cu moralul la pamant, cu lacrimi in ochi si ma intrebam : /Eu ce mai astept inca un an asa tare?/ Asteptand an de an sa apara urmatoarea parte a filmului mau preferat, acum  nu mai am ce astepta, haha!

 

https://www.youtube.com/watch?v=n-7K_OjsDCQ

Hai. Spune ceva. Te provoc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vrei sa sti ce mai postam? Lasa email-ul

Ce este Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Cine este online
2 vizitatori online acum
1 vizitatori, 1 roboti, 0 membri

Powered By