Hunger Game: Mockingjay partea a 2

 

Acest an a trecut foarte incet, patru ani de la primul film din seria Hunger Games, care avea sa ma cucereasca pentru totdeauna. A doua parte din final, este numit Hunger Games- Mockingjay part 2. Prima parte a finalului, sa zic asa, a fost un film dezamgitor apatic, facut doar pentru bani si pentru a sustine financiar al doilea film care este un mare succes, care a fost declarat cel mai bun film al anului dar si cel mai asteptat film din 2015.

Daca niciodata nu te-ai uitat la toata seria, nu prea pot sa-ti prezint pe scurt actiunea, pot decat sa iti spun, ca trebuie neaparat sa te uiti ;).  Dar cei care au urmarit seria de la inceput, nu au nevoie de prea muta descriere a actiunii. Katniss este Mockingjay pentur Revolutie, care vrea cu orice pret sa-l omoare pe President Snow creeind o echipa cu Peeta, Gale si alte personaje secundare. Dar ca si pana acum, Peeta si Gale sunt intr-o continua gelozie pentru a o cuceri pe Katniss. Triunghiul amoros continua pana cand Katnis este aproape de Snow, nu iti trebuie prea multa imaginatie sa-ti inchipui cum se termina, iar Gale, oarecum o tradeaza in lupta impotriva lui Snow…

hunger-games-mockingjay-part-2-cast-images-2015-600x375

Efectele speciale au fost bune, dar nu surprinzatoare, insa au reusit pe tot parcursul filmului sa-mi formeze siroaie de lacrimi pe obraji, de la inceput pana la sfarsit, desi se terminase extraordinar!

Cat despre actori… Jennifer Lawrence s-a ridicat mult peste asteptarile mele, poate de aceea este si actrita mea preferata, mereu ma surprinde! Insa nu cred ca alcineva ar fi putut fi o /Mockingjay/ decat ea. Este una dintre cele mai bune actrite in ultimii 4 ani.

Fiind o mare fana a seriei Hunger Games, am regretat intr-un fel ca m-am dus la film, nu imi venea sa cred ca, chiar s-a terminat! Eram putin cu moralul la pamant, cu lacrimi in ochi si ma intrebam : /Eu ce mai astept inca un an asa tare?/ Asteptand an de an sa apara urmatoarea parte a filmului mau preferat, acum  nu mai am ce astepta, haha!

 

https://www.youtube.com/watch?v=n-7K_OjsDCQ

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By