Filme care trebuie marcate in calendar

Aceste 7 ecranizari for aparea in cinematografie din 25 septembrie. Spun ca acestea sunt Filme care trebuie marcate in calendar deoarece se zice ca sunt capodopere ale anului 2015. Abia astept sa le vad, in special Mockingjay partea a2:)

everest

Everest (25 septembrie)

Director: Baltasar Kormakur

Acotri principali: Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Robin Wright, Sam Worthington, Josh Brolin, Jason Clarke

Despre ce este: Un grup de alpinisti sunt luati prin surprindere de o avalansa si incearca sa iasa din ghearele mortii

TRAILER.

 

 

malala

He named me Malala (2 octombrie)

Director: Davis Guggenheim

Actori principali: Malala Yousafzai, Ziauddin Yousafzai, Mobin Khan

Despre ce este: Un documentar despre Malala Yousafzai; zilele dinainte a atacului Talbina si dupa, viata tinerei care a schimbat lumea.

TRAILER.

 

 

martian

The Martian (2 octombrie)

Director: Ridley Scott

Actori principali: Matt Damon, Kate Mara, Kristin Wiig, Jessica Chastain, Michael Pena, Sean Bean

Despre ce este: Un grup de oameni intr-o misiune spatiala prind o furtuna imensa pe Marte. Astronautul Mark Watney este de negasit in urma furtunii iar ceilalti din grup se intorc pe Pamant crezand ca, colegul lor este mort. Acesta reuseste sa trimita un semnal pe pamant si trebuie sa stea cat mai mult posibil in viata pana este salvat.

TRAILER.

 

 

room-700x525c

Room ( 16 octombrie)

Director: Lenny Abrahamson

Actori principali: Brie Larson, Joan Allen, William H. Macy

Despre ce este: Filmul este bazat pe cartea Emmei Donoghue (pe care o iubim si o apreciem mult) este derspre relatia mama-copil un baiat tanar care nu stie nimic despre lume decat acea camera una a fost nascut si crescut.

TRAILER

 

 

mockingjay

Mockingjay part 2 (20 noiembrie)

Director: Francis Lawrence

Actori principali: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Woody Harrelson, Julianne Moore, Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Jena Malone, Gwendoline Christie, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman

Despre ce este: Este ultimul capitol! Stii, atunci cand ei parasesc Districtul 13 ca sa salveze Panemul?

TRAILER.

 

 

the-good-dinosaur-700x525c

The good dinosaur

Director: Peter Sohn

Actori principali: Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, A.J. Buckley, Anna Pacquin, Sam Elliott, Frances McDormand

Despre ce este: Un mic dinozaur isi gaseste un prieten nou, un baietel, stii, in acest film dinozaurii si oamenii sunt prieteni. Pana cand..

TRAILER.

 

poster-last-witch-hunter

The Last Witch Hunter (23 octombrie)

Director: Breck Eisner

Actori Principali: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood

Lumea modernă ascunde o mulţime de secrete, dar cel mai important dintre toate este acela că vrăjitoarele încă trăiesc printre noi; creaturi malefice supranaturale intenţionează să elibereze Moartea Neagră asupra lumii. Armate de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu inamicul supranatural pe tot globul vreme de secole, iar unul dintre ei este Kaulder (Vin Diesel), un războinic ce a reuşit s-o ucidă pe Regina Vrăjitoare, cea mai puternică dintre toate, decimându-i în acelaşi timp şi urmăritorii.

În ultimele clipe de viaţă, vrăjitoarea a aruncat asupra războinicului un blestem de-a rămâne nemuritor, separându-l pentru totdeauna de cei dragi lui în viaţa de apoi. În zilele noastre, Kaulder este singurul rămas din neamul său şi şi-a petrecut ultimele secole vânând vrăjitoare, tânjind în acelaşi timp pentru cei dragi pierduţi. Între timp, însă, Regina Vrăjitoare a reuşit să se înalţe dintre morţi şi caută răzbunare, pornind un război care va determina însăşi supravieţuirea rasei umane.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By