Dorel s-a mutat la Giurgiu

Stire dupa stire, ne amuzam din presa cu nazbatiile lui Dorel. Dupa multitudinea de gafe realizate recent la Giurgiu se pare ca are “contract pe termen lung” acolo.

 

Scandal la Giurgiu! Au demolat alt bloc! citim in giurgiuveanul.ro .

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii august, când, pus pe treabă, Dorel a încurcat blocurile. În loc să demoleze Blocul C, a început să-l dărâme pe cel de de langa. Dar cine să se mai uite în autorizaţia de demolare, doar n-aţi vrea ca Dorel să se ocupe şi cu chestii inginereşti?! Şi cei de la Primărie au sesizat greşeala prea târziu, când o bună bucată din bloc fusese smulsă de buldoexcavator. Abia când şi-au dat dat seama ce au făcut, s-au mutat la Blocul C, cel care cu adevărat trebuia demolat.Locuitorii din zonă sunt revoltaţi şi spun că blocul greşit demolat era mult mai rezistent decât cel care urma să fie pus la pământ.

Serios, “caldura mare” cum spunea regretatul Caragiale, si noi avem pretentia ca Dorel sa-si foloseasca neuronul si sa se uite in proiect?? Ce demolam azi? Blocul C. Ca e C ca e D … mai conteaza? De la transpiratia abundenta datorata caldurii si antigelului de racire a neuronului pe baza beroasa probabil ca cele 2 litere s-au amestecat in capul lui Dorel si rezultatul il vedem. A demolat jumate din blocul care nu trebuia, apoi sesizand gresala s-a mutat la celalalt. Bine ca nu a inceput cu demolatul de la A, si bine ca blocul care trebuia demolat nu era H sau doamne feri Z ca demola tot cartierul.

Dorel

Dorel demolatorul si blocurile …

 

 

UPS! Dorel a turnat asfalt. A făcut-o lată pe strada Albinelor din Giurgiu! citim tot in giurgiuveanul.ro .

Foarte bine, inseamna ca se lucreaza, se repara drumurile … doar ca odată cu asfaltul turnat a astupat şi gurile de canalizare pluvială. Nu ar fi fost cine ştie ce… numai că ploaia căzută vineri din abundenţă la Giurgiu, care a inundat mai multe locuinţe, a făcut din cauza lucrării lui Dorel şi aici ravagii.

Nu stim sigur la ce s-a gandit Dorel, dar probabil ca s-a gandit la siguranta cetatenilor, canalele au capac si sunt furate des si duse la fier vechi de concetatenii nostri colorati si fara chef de munca. Oricum sigur este ca, ideea lui nu a fost buna, cetatenii au fost in siguranta dar au invatat sa innoate putin.

Strada asfaltata de Dorel

Strada asfaltata de Dorel

 

Mai puteti citi si: Inside Out

 

2 gafe in mai putin de jumatate de luna, si luna nu s-a sfarsit inca … tine-o tot asa Dorele 😀

sursa giurgiuveanul.ro

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
2 visitors online now
1 guests, 1 bots, 0 members

Powered By