Descendentii de pe youtube

Descendentii: Bie Adam (Tequila Videoblog), (Vlog-ul de marti), Maximilian (Maxsipunct) si Daniel Pirvan (Daniel Pirvan) au devenit personaje Disney pentru filmul „Descendentii” a cărui premiera va avea loc pe Disney Channel pe 19 septembrie la 11:30.

Cei mai indragiti Youtuberi romani s-au lasat costumati, machiati si coafati pentru o sedinta foto- malefic as putea spune- personajele filmului sun după cum urmează: Evie (fiica Reginei celei Rele din Alba ca Zapada), Mal (fiica lui Maleficent din Frumoasa din Padurea Adormita), Carlos (fiul Cruellei din 101 Dalmatieni) si Jay (fiul lui Jaffar din Aladin). Descendentii de pe youtube

In filmul original de la Disney, rolurile principale sunt interpretate de Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart şi Sofia Carson, sub regia lui Kenny Ortega (regizorul faimoaselor filme High School Musical). Filmul Descendentii prezintă într-un mod ludic mai multe continuari neasteptate a ceea ce se întâmplă după „fericiți până la adânci bătrâneți”. Firul poveștii ni-l prezintă Ben, fiul bun al Regelui şi Reginei (Frumoasa şi Bestia din „Frumoasa şi Bestia) care este pe cale să preia tronul. Primul său anunț este de a oferi lui Mal, Evie, Carlos şi Jay, urmașii puși pe năzbâtii ai lui Maleficent, Regina cea Rea, Cruella de Vil şi Jafar, șansa de a-şi răscumpăra greșelile, după ce au fost toți sechestrați pe Insula Pierduților timp de 20 de ani.
Acesti urmasi răutăciosi sunt lăsati să intre in Auradon pentru prima data pentru a merge la scoala alaturi de urmasii Zânei Nase, Cenusaresei, Frumoasei Adormite şi Mulan. Doar timpul ne poate spune dacă acesti mici ticalosi vor merge pe urmele parintilor lor rai sau vor alege propria cale.

Deci nu uitati ca pe 19 septembrie la ora 11:30 pe Disney Channel puteti urmari fimul original de la Disney- Descendentii.

Nu uitati ca ne gasiti si pe pagina de facebook la Break4Coffee.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By