Declaratie halucinanta – cat de mult ii doare in cot pe politicieni de popor

Nu poti sa nu ramai interzis de anumite declaratii pe care le fac mai marii nostri, cei care ar trebui sa ne reprezinte interesele si sa lupte pentru noi. Dar dintre toate asta mi se pare cea mai aberanta.

Declaratie halucinanta a lui Cristian Preda: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”

„Cred ca in Romania nu s-a discutat serios despre capacitatile noastre. Mie mi se pare ca e rusinos sa spui ca nu poti primi, o tara de 20 de milioane, decat 1.000 de persoane.

Mie mi se pare incredibil.Pe litoral, de pilda, intr-un weekend pot sa mearga 100.000 de oameni, asta aflam de la televizor, si intreaga Romanie nu poate sa primeasca mai mult de 1.000 de persoane?Mie mi se pare ca Victor Ponta isi bate joc cand spune ca Romania nu are decat 1.000 de locuri pentru a primi refugiati”, a declarat Cristian Preda

Este rusinos …..si…. in Romania nu s-a discutat serios despre capacitatile noastre, nu zau? Care capacitati? O fi gasit dansul “gaina care face oua de aur” si noua nu ne spune.

Mie mi se pare incredibil si rusinos ca dupa mai mult de 25 de ani de la revolutie romanii inca pleaca la munca in europa. De ce? Pentru ca nu sunt conditii decente de trai in romania. Dar Europarlamentarul Cristian Preda dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI , a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania si „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral” in opinia dansului.

„Mie mi se pare incredibil. Pe litoral, de pilda, intr-un weekend pot sa mearga 100.000 de oameni, asta aflam de la televizor, si intreaga Romanie nu poate sa primeasca mai mult de 1.000 de persoane? Mie mi se pare ca Victor Ponta isi bate joc cand spune ca Romania nu are decat 1.000 de locuri pentru a primi refugiati”, a declarat europarlamentarul.

Cum o fi ajuns la aceasta concluzie? Avem 100.000 de locuri pe litoral, poate chiar mai multe. Dar aceste locuri sunt in hoteluri, cu mai multe sau mai putine stele. Pe litoral merg intr-un weekend 100.000 de persoane, dar se intorc lunea acasa la munca, nu raman acolo. Si astia 100.000 care merg platesc pentru serviciile de acolo, bani din care o parte merg la taxe de unde va luati si d-voastra salariul.

Milioane de romani NU AU FOST NICIODATA PE LITORAL, ba mai mult 41% dintre romani traiesc SUB PRAGUL SARACIEI conform statisticilor Eurostat. Ce sa faca refugiatii pe litoral in cele 100.000 de locuri libere pe care le vede Cristian Preda? Sa distruga si ce a mai ramas din turismul romanesc? Nu vor sta acolo doar 2-3 luni , ce facem vara viitoare cand romanii vor vrea sa mearga pe litoralul romanesc, ii trimitem in grecia sau bulgaria pe litoral? … ca la noi locurile sunt ocupate de refugiatii in concediu permanent?

Ce locuri de munca poti crea acolo pentru o asemenea masa de oameni? Si sa nu uitam, sunt musulmani, cu alta credinta si reguli. S-a vazut prin germania si prin alte tari ce reactie au cand femeile sunt “indecente”. O sa mergem la mare …. sa facem baie in costum de ski.

Cum poti avea asemenea idei aberante?? Probabil ca trebuie sa te cheme Cristian Preda si stai cu 15 000 de euro pe luna la Bruxelles unde tai frunza la caini. Cati refugiati aveti in plan sa luati d-le Cristian Preda? La salariul d-voastra sunt sigura ca puteti intretine cel putin 4 familii cu copii, si de asemenea sunt sigura ca aveti si spatiu in locuinta/locuintele d-voastra pentru asta. S-au primitul de refugiati e doar pentru restul? Nu pentru persoanele de “rasa” din tara asta?

Vedem cum toti politicienii fac planuri unde si la cine sa cazeze “refugiatii” dar cati politicieni ati auzit sa zica ca primesc refugiati? Nu au unde saracii … ca probabil palatele lor sunt in renovare. Unde e puterea exemplului?

refugiati sirieni

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By