De ce au instalat romanii taberele de corturi, s-a aflat!

Afland de intentia vecinilor unguri de a instala un gard metalic la granita, premierul romaniei a incercat sa faca acelasi lucru. Coloana de camioane incarcate cu materialele feroase necesare construiri gardului au pornit de la Bucuresti cu destinatia granita de vest.

Constructia gardului a inceput in cel mai mare secret seara si pana dimineatza o bucata lunga de cativa kilometri de gard a fost finalizata.

Desi nemediatizata stirea … s-a aflat.

12049510_889283327794078_4860442026552358123_n

In dimineata urmatoare devreme, in timp ce muncitorii obositi se odihneau, grupuri de “migranti” autohtoni dotati cu bomfaiere si tarnacoape , si motorizati cu carute trase de martoage nehrannite de ceva timp au aparut ca din senin. Si pe unde treceau …. gardul disparea ca prin magie.

Premierul romaniei, furios la aflarea vestii, dandu-si seama ca este inutil sa mai incerce, a hotarat amplasarea a doua tabere de corturi. Daca vor veni refugiatii, si tot nu putem sa-i oprim macar ii vom incetini.

Vor fi asteptati cu paine, sare si palinca autohtona …. sa vedem la cat rezista.

(Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare)

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By