Cum se adauga in WordPress un fisier pentru download?


O intrebare care mi-a fost pusa zilele trecute „Cum pot pune un fisier in pagina blogului menu wordpress pentru download? Sti vre-un plugin usor de folosit pentru asa ceva?”.

Uneori raspunsurile sunt simple si in fata noastra , dar nu le vedem .

Nu necesita nici un plugin, se poate face folosind butonul de „Add Media”.

Cum se adauga in WordPress un fisier pentru download?

Iata in cativa pasi simpli cum sa faci:

1. In editarea pagini sau postului selecteaza textul pe care vrei sa pui linkul , sau simplu click in locul unde vrei sa apara.

select-text

2. Va apare fereastra bibliotecii de fișiere, o arhivă prin care puteți naviga, puteți căuta sau puteți adăuga alte fișiere. Uploadati acolo fisierul dorit. Poate fi de orice tip arhiva, pdf , fișiere de office, video, audio sau orice alt tip de fișier.

media

3. Nu va grabiti sa dati click pe butonul Inserare in Post , in partea dreapta , la titlu puneti textul pe care va fi linkul.

4. Inserare in post si … Gata . Fisier gata de download , nu uitati totusi sa salvati postul / pagina la fel ca si dupa orice modificare.

3 Responses to Cum se adauga in WordPress un fisier pentru download?

Hai. Spune ceva. Te provoc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vrei sa sti ce mai postam? Lasa email-ul

Ce este Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Cine este online
2 vizitatori online acum
1 vizitatori, 1 roboti, 0 membri

Powered By