Cum sa incarci bateria telefonului mai repede

Inainte de toate trebuie sa stii ca si daca aplici aceste solutii pentru a incarca bateria telefonului mai repede, autonomia ei va fi aceeasi (buna sau rea). Doar ca folosind aceste trucuri vei astepta mai putin sa se incarce. Sunt telefoane ca cele noi de la Samsung sau Motorola care beneficiază de moduri quick charge, care le permite sa se încarce in jumatate de ora la peste 50%. Totusi, nu toate dispun de asa ceva, astfel ca solutiile de mai jos ti-ar putea fi utile.

Modul avion – cand incarci telefonul ca sa nu mai ai niciun consumator activ. Daca nu poti face asta pentru ca ai de preluat apeluri sau mesaje, dezactiveaza pe rand tot ceea ce nu-ti trebuie: WiFi, 4G sau 3G, Bluetooth, NFC si altele similare. In aceeași idee, opreste telefonul apoi baga-l la incarcat. Nu va fi activa nicio functie, dar cu cat este redus consumul, cu atat se reduce timpul in care se incarca. Orice telefon, de la cele cu iOS la Windows Phone, sunt capabile sa se incarce si oprite. Vei avea doar un indicator pe ecran ca se întampla acest lucru.

Solutia, pentru cea mai rapida incarcare, o reprezintă incarcarea la priza, cu incarcator potrivit, telefonul oprit și racit. Racirea telefonului grabeste incarcarea. Bateriile se degradeaza mai repede la temperaturi extreme si afecteaza incarcarea. Daca il tii in carcasă de silicon, s-ar putea sa il incalzeasca mai mult decat e necesar. Cel mai bine e ca telefonul, implicit bateria, sa fie la temperatura camerei (undeva între 20 si 25 de grade Celsius). Poti face asta usor cu telefonul. Il scoti din carcasa si il pui pe o bucată de mobila rece, lipit de perete sau direct pe gresie.

bateria telefonului

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
0 guests, 3 bots, 0 members

Powered By