Cum mi-a schimbat internetul viata?

Mici amintiri din viata mea plictisitoare si cum mi-a schimbat internetul viata…

Imi aduc aminte primul calculator, era cel pe care il are acum bunica si nu stie sa il foloseasca, pe vremea aceea era ceva foarte tare sa ai calculator, mai ales la 6-7 ani. Avea (inca are) “Windows ’98” mereu spuneam ca acel Windows este la fel de vechi ca si mine, si uite ca inca traieste… in amintirea multora dintre noi. Ce putea sa faca un copil de 7 ani pe un calculator, fiind fata logic ca ma jucam pe jocuri de fete.. (glumeam) inca tin minte cat de fascinata eram de Need for speed plus ca aveam si volan si pedale care le conectam prin USB la unitate, si acolo sa vezi ce premii castigam :)).

Acum am 17 ani, sunt non-stop pe internet si nu cred ca as putea trai fara el… aceasta este o boala! Prima data cand am intrat pe internet aveam vreo 10 ani, ma jucam pe site-ul celor de la Cartoon Network, inca imi aduc aminte cat de pasionata eram de acele desene, si cat de incantata eram ca ma pot pune in pielea personajelor mele preferate in mediul online! Apoi a aparut o adresa de mail, apoi un cont de Hi5, apoi Facebook-ul, odata cu retelele de socializare am descoperit si Youtube-ul si Blogging-ul. Sincer de Facebook, youtube si wordpress nu m-as mai putea despartii, este un sentiment de mandrie si totodata satisfactie prin acestea trei.

Cum mi-a schimbat internetul viata?

Fie ca scriu, citesc, ma uit la video-uri sau vorbesc cu prietenii, acesta se imbina intre ele si ma caracterizeaza. Facebook-ul l-am descoperit prin 2011, Cum mi-a schimbat internetul viata?apoi youtube-ul insa nu cunosteam limba engleza dar totusi ma uitam la vloggeri straini, iar Blogging-ul l-am descoperit cu 5 luni in urma, la inceput a fost mai greu sa-l fac cunoscut, insa cum spuneam, Facebook-ul si youtube-ul m-au ajutat, asa au venit si colaborari si prietenii noi. Mi-ar place sa ma specializez si sa fac un curs SEO pentru a descoperi mai multe pentru promovarea blogului personal. Poate pe viitor voi apela la un hosting care sa ma ajute sa imi promovez blogul asa cum imi doresc.

Deci internetul poate schimba un om in doua feluri, pozitiv sau negativ. Ador ideea de a sta pe intenet si pe telefon sau laptop, este intr-un fel educativ, pentru ca generatia actuala, generatia noastra invata mult mai multe de pe internet decat in scoala (adevar pur).

Voi ce ati face daca acum nu ar mai exista internet? Astept raspunsurile voastre mai jos! 🙂

Nu uitati ne gasiti si pe facebook la Break4Coffee

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
6 visitors online now
0 guests, 6 bots, 0 members

Powered By