Cretinisme de pe litoral, de necrezut

Dupa multi ani, am ajuns iarasi pe litoralul romanesc. Cu teama in suflet, recunosc, pentru ce vom gasi aici. Cazarea si mancare insa sunt peste asteptari , dar se pare ca la capitolul “bun simt” foarte multi dau rateuri.

Plaja frumoasa, sezlongurile la fel, ne asezam si ne punem la bronzat. Langa noi pe sezlongurile alaturate, dupa un timp aterizeaza o familie cu o bebelusa dragutza. Sa tot aibe vre-o 2 ani. Totul ok …pana la un moment. Ma uitam si am crezut ca nu vad bine. Pe copila o scapa nevoile …. ca pe oricine. Reactia parintilor insa ma lasat masca … o pun sa-si faca treaba mare intre sezlonguri ! Deci ma uitam si nu-mi venea sa cred, cum poti fi atat de “neam prost” ! Omul merge la plaja sa stea la soare, sa se relaxeze, sa bea un frape, cand vezi asemenea scena iti taie pofta de toate crede-ma.

Mai domnilor parinti s-a inventat pampersul sau toaleta. Nu suntem animale sa ne facem nevoile pe unde ne scapa. Cand mergi la mare copii se joaca in nisip, scormonesc si se joaca cu nisipul. Azi poate stai tu acolo mai prostane, dar maine vor sta altii. De ce ar trebui sa fie obligati sa se joace in rahatul tau??? Ai impresia ca plaja e gradina bunici tale sa faci ce vrei acolo??

_DSC0588

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members

Powered By