Colorit- magazinul cu zambete colorate

“Arta nu este un meşteşug, este transmiterea sentimentului pe care artistul le-a simţit.” – L.Tolstoi

Arta este un domeniu pe care lumea neexperimentata il vede putin superficial, cu alti ochi si gusturi diferite, arta nu se refera doar la pictat sau desenat, arta este o cale prin care iti poti exprima sentimente, atunci cand cuvintele nu pot! Iubesc si promovez arta, fie prin desen sau obiecte handmade si de accea vreau sa va arat un site de mare incredere: Colorit.ro  Colorit- magazinul cu zambete colorate

De ce Colorit?

  • diversitatea produselor (de la pensule, markere, creioane colorate, pana la cutii din lemn) care-ti ofera posibilitatea sa experimentezi lumea in diferite feluri
  • economisesti bani cumparand produse de la importator
  • viteza de expediere a comenzilor
  • existenta unui departament tehnic care te poate ajuta cu sfaturi si detalii tehnice despre produse este impresionant
  • marfa de top, cu transport gratuit 🙂

Colorit- magazinul cu zambete colorate.

Avem cititori care sunt povestitori in panza? Sau poate ca acum vor sa se apuce si nu stiu de unde sa inceapa? Ai visat aseara ca ati pictat ca niciodata si vrei sa pui in practica asta? Colorit iti ofera o multitudine de produse din categoria panza de pictura. Achizitioneaza culorile potrivite, pensule si palete de culori… spor la pictat! -> Colorit ti-a adus zambetul pe buze. Sau poate eu, spunandu-ti despre acest magazin? Nu conteaza! Fii artist si zambeste!

Adultii sunt prea ocupati pentru a mai “colora” dar ceea ce nu stiati este ca, coloratul este un proces care te relaxeaza! Toti vrem sa ne relaxam cumva, dar te-ai gandit ca daca ai colora, te-ai relaxa? Nu, nu te-ai gandit! De ce sa coloreze numai copii? Practic, atata timp cat inca acolo undeva, in adancul sufletului inca suntem copii, nu stiu de ce nu am colora! Colorit iti ofera o gama variata de creioane colorate. Lasa-te purtat de imaginatie si relaxeaza-te, e mai bine decat cateva ore in fata calculatorului sau a televizorului, crede-ma!

Am incredere in Colorit!

Astept comentarile voastre despre experienta Colorit- magazinul cu zambete colorate, mai jos! 🙂

 

 

 

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
3 visitors online now
2 guests, 1 bots, 0 members

Powered By