BuzzStore super campanii

Sunt bucuroasa sa fac parte din comunitatea BuzzStore! M-am inscris doar acum 3 saptamani, si deja am fost selectata in prima campanie, campania Hochland Bucuria Gustului (nici nu puteam incepe cu o campanie mai gustoasa 😀 ).

BuzzStore super campanii

Astazi a venit pachetul, o geanta frigo Tartino cu 2 baterii si 9 tuburi Tartino , 3 natur, 3 cu rosii si 3 cu spanac. Copii cand le-au vazut le sclipeau ochii in cap de bucurie. Obisnuim sa cumparam tot felul de branzici de la supermarket si sa le testam , dar pe astea recunosc, inca nu le testasem. Asa ca au cazut la fix. Abia asteptam micul dejun sa le gustam/testam.

tartino

Revenim cu amanunte 😀

Esti activ pe retelele de socializare sau ai un blog? Ai multi prieteni si esti o persoana curioasa, careia ii place sa testeze produse si servicii noi aparute si sa impartasesti parererea?

Daca vrei sa testezi produse gratuit iti poti face cont pe BuzzStore, iar cand apare o campanie noua nu trebuie decat sa participi!

BuzzStore super campanii! E simplu! Te poti inregistra aici.

Ai grija sa completezi datele corect pentru a putea fi contactat, si de asemenea sa completezi si chestionarele suplimentare.

 

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members

Powered By