BuzzStore super campanii


Sunt bucuroasa sa fac parte din comunitatea BuzzStore! M-am inscris doar acum 3 saptamani, si deja am fost selectata in prima campanie, campania Hochland Bucuria Gustului (nici nu puteam incepe cu o campanie mai gustoasa :D ).

BuzzStore super campanii

Astazi a venit pachetul, o geanta frigo Tartino cu 2 baterii si 9 tuburi Tartino , 3 natur, 3 cu rosii si 3 cu spanac. Copii cand le-au vazut le sclipeau ochii in cap de bucurie. Obisnuim sa cumparam tot felul de branzici de la supermarket si sa le testam , dar pe astea recunosc, inca nu le testasem. Asa ca au cazut la fix. Abia asteptam micul dejun sa le gustam/testam.

tartino

Revenim cu amanunte :D

Esti activ pe retelele de socializare sau ai un blog? Ai multi prieteni si esti o persoana curioasa, careia ii place sa testeze produse si servicii noi aparute si sa impartasesti parererea?

Daca vrei sa testezi produse gratuit iti poti face cont pe BuzzStore, iar cand apare o campanie noua nu trebuie decat sa participi!

BuzzStore super campanii! E simplu! Te poti inregistra aici.

Ai grija sa completezi datele corect pentru a putea fi contactat, si de asemenea sa completezi si chestionarele suplimentare.

 

Hai. Spune ceva. Te provoc!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vrei sa sti ce mai postam? Lasa email-ul

Ce este Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Cine este online
2 vizitatori online acum
1 vizitatori, 1 roboti, 0 membri

Powered By