Aplicatia Cymbal promite sa fie “Instagram pt muzica”

Pentru multi dintre noi, aplicatia Instagram inseamna poze, de sus pana jos, dam likes, primim likes, comentam etc… Acum, ce ai face daca ti-as spune ca de acum poti face asta pe muzica? Lasa aplicatia Cymbal sa te ajute.Aplicatia Cymbal promite sa fie "Instagram pt muzica"

Creata de trei studenti de la Tufts University, Cymbal are un scop foarte simplu:  Cum ar fi ca in loc de poze, sa postam melodii? Si cum ar fi ca profilul tau sa fie un playlist in care sa se schimbe melodiile in functie si de melodiile celorlalti? Poti sa dai like sa comentezi si sa dai follow ca pana acum, toate actiunile digitale cu care suntem obisnuiti. Ce este diferit? Diferit este modul de a interactiona si de a distribui.

Uitilizatorii pot incarca cate melodii vor, creatorii Gabriel Jacobs, Amadou Crookes, and Mario Gomez, nu aceepta melodiile din SoundCloud (Scuze cei care sunteti fani TSwift)… Mai este un element vizual, melodiile care le postati va vor fi introduse intr-un album, dar toata chestia se focuseaza mai ales pe muzica distribuita sau cea din mesajele private sau din istoric.

Jacobs a distribuit pe Forbes ca ideea a fost initial pe blogul sau, unde punea o melodie pe zi timp de 4 ani iar apoi a distribuit ‘convesatia’ intregii lumi cu muzica spunand despre blogul sau plin cu muzica! De cand este lansat pe 1 Mai, Cymbal a fost downloadat din App store de peste 17.000 de ori si a obtinut undeva la 61 milioane de $. Deci da-ti muzica mai tare, share si like!

Nu uitati, Aplicatia Cymbal va fii in curand si pe Android.  Aplicatia Cymbal promite sa fie “Instagram pt  muzica”, nu-i o idee rea! 😉

Ne gasiti si pe facebook la Break4Coffee.

Astept comentariile voastre legate de Aplicatia Cymbal, aveti aplicatia? daca da, pe o scala de la 1-10 cat de mult va place? 🙂

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members

Powered By