Ai cont de Gmail? Cum anulezi un email trimis gresit

Google doreste sa-i ajute pe utilizatorii neatenti, care au comis greseli într-un email si vor sa-l corecteze, chiar şi dupa ce l-au trimis către destinatar. Dincolo de vestea buna, există insa o condiţie: internautii au la dispoziţie doar 30 de secunde pentru a remedia eroarea.

Foarte multi utilizatori au avut probleme din cauza unor emailuri trimise din greseala, fie că era vorba despre un email gol, fara atasament sau, mai rau, un email trimis unui destinatar gresit. Noua functie „Undo Send” vine în ajutorul tuturor, iar Google a făcut o treaba excelenta prin crearea acestei optiuni.

gmailAtunci cand această optiune este activata, utilizatorul poate „retrage emailul trimis” in termen de 30 secunde din momentul in care butonul „trimite” a fost apasat, in cazul in care utilizatorul s-a razgandit si nu mai doreste sa trimita acel email.

Functia “UNDO SEND” a fost disponibila timp de sase ani în laboratoarele experimentale ale Google, dar necesita caţiva pasi în plus, pentru a fi folosită.

Detinatorii conturilor de Gmail vor putea activa protecţia in meniul de setare al Gmail. Funcţia intarzie trimiterea mesajelor timp de 5-30 de secunde dupa accesarea butonului de trimitere, oferindu-le utilizatorilor prilejul de a corecta comunicarea sau a retransmite emailul către adresa corecta.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

Powered By