Activitati pentru vara care sa-ti aduca aminte de copilarie

Mai este o luna si vine vara, mergem la mare, iesim cu prietenii, mergem la balaceala etc…dar cel putin jumatate din vacanta de vara ne-o petrecem plictisindu-ne in fata calculatorului? Am dreptate sau n-am? Eu cel putin vara trecuta am fost 1 saptamana la mare apoi 1 saptamana prin tara si atat… in rest, in casa pe afara, dar m-am plictisit.  Am gasit cateva activitati care mi s-au parut atractive chiar daca am 17 ani, parca-mi vine sa ma joc toata vara

Activitati pentru vara care sa-ti aduca aminte de copilarie:

1. Ce idee interesanta! Cred ca am jucat-o in fiecare vara pana la 12 ani , insa nu cu ata legata de scari, ci cu doua-trei prietene in curtea casei cu elasticul – ” zig, zag zugalaga zag” – sau cum era :)) Ideea e sa treci dintr-o parte in alta fara sa atingi acele linii..:)

Activitati pentru vara

2. Vara trecuta, fratele meu avea o piscina mica cu un tobogan si mai mic, nici el nu incapea, dar ce conta:)) nu m-am gandit niciodata sa bag in ea bilute din alea de se umfla daca stau nu stiu cate minute in apa, 0.50 de bani punga/20 bucati … va iesi o nebunie totala, eh, poate o convingem pe buni sa punem piscina aia mare anul acesta ;))

Activitati pentru vara

3. Basket, Tennis, Volei, joc toata vara fie cu peretele fie cu prietena cea mai buna afara, dar cand am vazut poza asta :

Activitati pentru vara

sigur voi pune in practica jocul acesta cu Alex, fratele meu si cu alti copii de pe strada noastra 🙂

4. Ador sa fac poze la nori, la cer, si la tot cea ce ma inconjoara, pur si simplu ador fotografia! Dar mereu mi-am dorit sa ating norii :)) si cand eram mica, credeam ca acadeaua de culoare albastra era facuta din nori, woo, va dati seama ce fain era pentru o fetita de 5-6 ani sa manance acadea din nori, nu? Vara asta vom face ‘nori’ din sapun, mi se pare o chestie super faina :))

Activitati pentru vara

Pentru mai multe activitati pentru vara care sa-ti aduca aminte de copilarie, voi pune toate activitatiile facut de noi , incepand din 20 iunie, pe pagina noastra de facebook.

Desigur, astept si activitatiile voastre fie intr-un comentariu mai jos, fie pe facebook.

Zic, sa avem o vara frumoasa, da’ pana atunci, mai tragem tare inca putin si apoi gata! 🙂

Cu drag, Daniela.

Hey. Say something. I dare you!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your email address below to receive updates whenever I post new content

What is Break4coffe?
Un blog cu "de toate". Scriem despre ce ne taie capul, ce gasim interesant pe internet si impresii de calatorie. Un blog cu multe fotografii. Ajuta-ne cu Like si Share :)
Categories
Mai citim si …
Who's Online
4 visitors online now
2 guests, 2 bots, 0 members

Powered By